Meet the team | Suzanne van den Berg

Suzanne van den Berg

Huidspecialiste

Ik ben Suzanne van den Berg, sinds 2015 trotse eigenaresse van Skin Studio Suuz. Mijn allergrootste passie is alles op het gebied van huidverzorging- en verbetering. Ik ga samen met jou aan de slag om de beste resultaten voor jouw huid te bereiken. In een ongedwongen sfeer geniet jij van de beste behandelingen. En een goede kop koffie, een gezonde smoothie of een ander drankje naar keuze mag daar natuurlijk niet bij ontbreken. Op die manier probeer ik van elk bezoek aan Suuz een feestje te maken. Tot snel!

Eline

Eline Maassen

Pedicure & Nagelstyliste

Ik ben Eline Maassen. Sinds 2016 werk ik als pedicure en nagelstyliste bij Skin Studio Suuz. Ik verzorg met veel plezier jouw handen en voeten. Ondertussen vind ik het gezellig om met jou een praatje te maken. Ik ben blij dat ik bij Suuz ook de kans krijg om mij nog verder te ontwikkelen als pedicure en nagelstyliste. Ik blijf dan ook trainingen volgen om nog beter te worden. Ik ben pas tevreden als jij helemaal tevreden met zachte voetjes en mooie nagels de deur uit stapt. Ik hoop je snel te zien!

Salon-Suuz-0617-Lres

Denise de Laat

Huidspecialiste, Pedicure & Nagelstyliste

Ik ben Denise de Laat en versterk sinds 2022 het team van Skin Studio Suuz. Tijdens iedere behandeling die ik geef zet ik me voor meer dan 100% in om het jou tot in de puntjes naar je zin te maken. Want perfectionisme zit in mijn aard. Ik werk sinds een aantal jaar in dit vak en ben nog lang niet uitgeleerd. Regelmatig volg ik opleidingen en cursussen om me ontwikkelen in nieuwe technieken. Mijn dag is geslaagd als ik jou heb kunnen helpen aan mooie nagels, zachte voeten en/of een gezichtsbehandeling die jouw huid laat stralen. Zie ik je snel?