About Beautysalon Suuz

Uitgelicht

Huidverbetering- en verjonging

Bij Skin Studio Suuz draait alles om kwaliteit, aandacht en beleving. In onze moderne salon ervaar je het gevoel van ‘thuiskomen’. Terwijl jij geniet van een ontspannen behandeling, gaan wij voor één doel: jou laten stralen.

 

Jouw huid is belangrijk en verdient daarom de beste aandacht. Tenminste, dat vinden we bij Suuz. Wij helpen je om jouw huid te verbeteren en te verjongen. Hoe we dat doen? In onze werkwijze lopen wij graag voorop. Daarom volgen we intensieve opleidingen, passen we de nieuwste technieken toe en kiezen we voor exclusieve merken. Aan de hand van een huidanalyse geven wij advies op maat. We bieden je een passende oplossing om jouw huid weer in balans te brengen.

 

Wij werken met het internationale top 5 cosmeticamerk Germaine de Capuccini en met QMS Medicosmetics, de revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om – zonder de huid te beschadigen – collageen in te brengen. Het resultaat: wetenschappelijk bewezen verjonging.

 

Benieuwd? Tijdens een meet & treat behandeling maak je kennis met QMS en ervaar je zelf hoe het voelt. Daarnaast kun je bij Suuz ook terecht voor manicure en pedicure. Welke behandeling je ook kiest, wij zorgen ervoor dat jij stralend de deur uit gaat!

Skin Studio Suuz in beeld

Bekijk onze video’s

Recensies

Ervaringen bij Skin Studio Suuz