Revitalash

Alle haarverzorging producten van Revitalash® zorgen voor een zichtbare verbetering van de wimpers en wenkbrauwen in lengte, volheid en dikte binnen 3 tot 12 weken. Revitalash® is verkozen tot de meest favoriete wimperverzorging “American Spa Pro’s Choice Award”.

 

Het verhaal achter Revitalash®

Revitalash® is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts als een speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle, die herstellende was van borstkanker. Intensieve chemotherapeutische behandelingen hadden Gayle’s mooie wimpers beschadigd, waardoor haar wimpers breekbaar, dun en minder vol eruit zagen. Dr. Brinkenhoff had volle vertrouwen in zichzelf voor het ontwikkelen van een formule om de wimpers van Gayle er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Na intensief onderzoek hadden Dr. Brinkenhoff en een getalenteerde groep cosmetische wetenschappers een product gecreëerd dat daadwerkelijk een zichtbare verbetering gaf aan de wimpers van Gayle. Haar wimpers zien er sindsdien mooier uit dan dat ze ooit had durven dromen.

“Often we feel helpless when someone we love is suffering. I am very fortunate, in my own small way, to have been able to help Gayle through her recovery. Watching her be excited about her beautiful looking eyelashes has been a real joy.” – Michael Brinkenhoff, M.D.

Revitalash® is toegewijd om iets terug te geven aan de gemeenschap die hen oorspronkelijk inspireerde tot de ontwikkeling van haar producten. Een gedeelte van de opbrengst komt ten behoeve van onderzoek naar borstkanker en educationele instanties.

De producten van Revitalash® bij Skin Studio Suuz

– Revitalash Advanced Wimperserum; voor het zichtbaar verbeteren van de wimpers in lengte, volheid en dikte.

– Revitalash Advanced Wenkbrauwserum; helpt mooi en meer gedefinieerde wenkbrauwen te verkrijgen. Het serum vergroot de schoonheid van natuurlijke wenkbrauwen die er dun of beschadigd eruit zien.

– Revitalash Volumizing Mascara; de beste mascara voor ogenschijnlijke wimperverlenging. Zorgt voor langere, vollere en dikkere wimpers voor optimaal resultaat van natuurlijke wimpers.

– Revitalash Hi-Def Tinted Brow Gel; deze getinte mineralen gel helpt de wenkbrauwen onder controle te houden door ze te verzorgen en tegelijkertijd plekjes met dun en weinig haar in te vullen voor direct oogverblindend resultaat.