QMS Medicosmetics

How old you are is your business… How young you look is our business

Skin Studio Suuz is een van de geselecteerde salons in Nederland die werken met QMS Medicosmetics. In 1986 is QMS Medicosmetics opgericht door Dr. Schulte, specialist in huidverzorging. Met zijn passie voor wetenschap en zijn achtergrond in de cosmetische chirurgie, heeft hij de producten ontwikkeld. De filosofie van Dr. Schulte is “When you look good, you feel good”.

 

QMS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om je huid ‘op te vullen met collageen’, waardoor je weer een mooie, jonge en gezonde huid krijgt, met volume en stevigheid. QMS Medicosmetics werkt ook huidverbeterend bij specifieke huidproblemen. De behandelingen werken zowel voor vrouwen als mannen van alle leeftijden. Door de 82% actieve werksoffen in de anti-aging producten is QMS uniek in zijn werking. Met de anti-aging behandeling van QMS Medicosmetics stel je de komst van rimpels zelfs uit dus je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

De mooiste resultaten met QMS worden bereikt door een combinatie van behandelingen met thuisgebruik van de QMS producten. Samenwerking tussen jou, Skin Studio Suuz, de behandelingen én de QMS producten is het geheim van een prachtige huid.

 

De resultaten die je van QMS Medicosmetics mag verwachten

– Gladdere huid

– Strakkere huid

– Stralendere huid

– Stevigere huid

– Strakkere kaaklijn

– Vollere huid

– Zachtere huid

– Egalere huid

– Minder roodheid

– Fijnere poriën

– Betere hydratatie

– Vermindering van fijne lijntjes en rimpels, zowel in de breedte als in de diepte

 

Benieuwd hoe QMS jouw huid kan verbeteren? Bel of mail voor een meet & treat behandeling, krijg persoonlijk advies en laat je verrassen door de fantastische resultaten.

Voor & Na